Sorry! Amazingly hot story, only for Dutch readers

By Tom Jaspars

Beste BUTT,
Allereerst complimenten voor het internationale magazine, het manifest tegen de bimboficatie van (homo)seksualiteit – het eendimensionale beeld van de nowaday gays met afgetrainde, afgetrokken smoelen, geharste torso’s en gelaserde bilnaden.
U maakt een eerbetoon aan alle jongens en mannen – al dan niet met hangzakken, behaarde ruggen of bierbuiken – die wel de moed hebben om naar zichzelf te kijken in plaats van naar de glossy’s en de opgeblazen, opgespoten beelden die de Verenigde Staten via alle mogelijke kanalen op ons netvlies zenden. En als ze naar zichzelf durven kijken, dan is de kans op authentieke gedachten en ideeen groter. Daar getuigt jullie magazine van. Hulde!
Een hele tijd geleden (20 jaar alweer!) werd de zedenschets Vakmanschap van mij gepubliceerd onder het pseudoniem van Tom Jaspars in Ga-Magazine (1987). Graag zou ik wederom een korte zedenschets onder die naam in BUTT willen zien.

‘Dessert chez Flo’
Een zedenschets aan het Rembrandtplein

AMSTERDAM, NEDERLAND — En daar zaten de heren in grijs colbert en lichtblauw overhemd. Slurpend aan de oesters. Glimmende ogen. Hoekige kaaklijnen. Hun volle ballen veilig opgeborgen in dure shorts. Hun zak zwaar van zaad na een geslaagde transactie op kantoor. Als de jongste bediende met halflange haren, bruine ogen in Frans accent vraagt wat de heren nadien wensen voor dessert, weet een man uit dit gezelschap (ikzelf) het wel: de kelner mag mijn snode vossenhol uitlikken met zijn malse tong. Dat mag hij. Mocht de ober daar niet van gediend zijn en liever geschoren beavers van Gooische meisjes betongen, dan lik ik net zo lief zijn jonge mannenkont uit. Op de lege etage boven het restaurant zal ik zijn zwarte broek afstropen en hem op een tafel leggen met zijn blanke borst op het witte damast. Zijn fijne ronde billen trekt hij uit elkaar voor mij. En dan heb ik vrij spel. Van boven naar beneden zijn bilnaad volgend, rondjes draaiend met de punt van mijn tong rond zijn mysterieuze licht behaarde aars. Als hij naar mijn smaak voldoende gekreund heeft, roep ik de embonpoint chef-kok Laurent. Hij zal ’m terstond berijden. Gedecideerd doet hij zijn gestevende schort af en haalt z’n vette Belgenpik tevoorschijn. Mijn mond maakt zijn gerei in een mum van tijd hard en verder laat ik de kok zijn gang gaan. Vrij onbesuisd neemt hij de negentienjarige kelner die alras rode oortjes krijgt en steeds harder gaat hijgen. Na nog enkele rauwe stoten trekt de chef-kok zich terug en spuit grote warme klodders room op diens ronde butt. Maar Stephan, zo heet de ober, is nog niet klaar voor het dessert.
Ik vraag Hassan, de afwashulp, om Stephan nog ’n beurt te geven in zijn vers bereden hol. De onbesneden, stevige bruine pik ramt in hem alsof hij tien kinderen tegelijk wil maken. Schreeuwend spuit Hassan zijn condoom vol in de jongenskont van Stephan. Zo, die jongens kunnen weer aan het werk.
Na dit dessert wacht de koffie.